P o z i v.. na..s a r a d nj u


OTVORENI POZIV ZA USPOSTAVLJANJEM POSLOVNE SARADNJE


Poštovani poslovni partneri!
Obraćamo Vam se ovim putem u nameri da Vam predstavim novu marketinšku akciju agencije za marketinški i medijski konsalting "Marble Team" pod nazivom „Energoportal.info“ i ujedno predložimo da Vaša cenjena kuća zauzme svoje mesto na ovom portalu posvećenom energetici i svim pratećim delatnostima, odnosno svim onim oblastima u koje zalazi i energetika!

Naime, radi se o internet adresi rezervisanoj za sve one koji imaju šta da kažu i pokažu kako u oblasti energetike, tako i u drugim delatnostima koje su zavisne od energetike (građevinarstvo, industrija, projektovanje, programiranje, aplikacije, agroindustrija, itd.), odnosno u kojima je enrgetika prisutna direktno, ili posredno. Ovome dodajemo i odavno poznatu činjenicu da je energetika bazična privredna oblast i grana industrije u svakoj, a pogotovo u našoj zemlji.

Prateći ovu ideju kao i činjenicu da živimo u vremenu sve bržih komunikacija, a internet je svakako najbolji primer toga, u okviru Energoportala odvojili smo mesto za stalnu izložbenu postavku - Virtuelni sajam energetike, gde mogu svoje proizvode i usluge da pokazuju one firme koje posluju direktno u sektoru energetike, ili u oblastima u kojima energetika ima svoje funkcionalno mesto.

Zašto virtuelni sajam?
- Prvo, internet je sredstvo komunikacije i prezentacije koje Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno svuda!
- Drugo, virtuelni sajam je jeftiniji od stvarnog!
- Treće, Vaša postavka na virtuelnom sajmu traje onoliko koliko Vi to želite.
- Četvrto, Vaš štand na virtuelnom sajmu izgleda onako kako Vi to želite, u pogledu dizajna, ali i u smislu prostora.
Takođe, sama postavka podrazumeva korišćenje sredstava prezentacije po Vašem izboru, a u ponudi su tekst, slika, photo motion, audio i video klipovi.
Nije greška ako sve ovo razumete i kao svojevrsni video katalog...
Ali, to nije sve!

Za Vas imamo i opciju da se pored pojavljivanja na Virtuelnom sajmu, nađete i u elektronskom izdanju našeg mesečnog magazina posvećenog energetici - E.M, što bi, onda, značilo i dodatnu medijsku podršku Vašim redovnim poslovni aktivnostima. Pojavljivanje u magazinu bi bilo gratis u opciji Vašeg pojavljivanja na Virtuelnom sajmu!

Konačno, kako je ovo promotivni period, svi oni koji su zainteresovani za ovakvu vrstu prodajne izložbe, ostvaruju pravo na odgovarajući popust za pojavljivanje na virtuelnom sajmu u narednih godinu dana, što znači da sve one firme koje se odluče za učešće na virtuelnom sajmu Energoportala.info nakon tri meseca od početka promotivne akcije, plaćaju veću cenu.
Napominjemo da oglašavanje na Energoportalu.info podrazumeva gratis slanje nedeljnog biltena na sve mejlove pre svega poslovnih ljudi, tj. menadžera kompanija u Srbiji u okviru koga bi se pojavljivao i oglas Vaše kompanije, ukoliko se, naravno, potpiše ugovor o poslovnoj saradnji sa Vama na period od ne manji od pola godine, odnosno godinu dana.

Svemu dodajemo i informaciju da ekipa ljudi – stručnjaka u oblasti medija (novinara i urednika sa dugogodišnjim iskustvom u praćenju energetike kod nas i u okruženju), odnosa sa javnošću i pružanja adekvatne marketinško-medijske podrške, sprema tv magazin posvećen energetici i to u vidu konkretnih korisnih saveta svima onima koji se bave i koji žele da se bave energetikom, bilo u pogledu proizvodnje energije, ili u delu koji se odnosi na pravilnu primenu proizvoda i usluga u oblasti energetike (samostalno ili u primeni u drugim oblastima - građevinarstvo, agrobiznis i sl). Biće to kolažne emisije u trajanju od 25 minuta koje će, uvereni smo, baš zbog svoje koncepcije naći gledaoce različitih profila, što je, konačno, prilika i za Vašu firmu da pokaže sve svoje kvalitete i pojača svoje prisustvo na tržištu. Odabrani delovi ove emisije naći će se i na Energoportalu.info.

Ukoliko ste zainteresovani, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo ugovorili sastanak na kome bismo razmotrili sve opcije naše poslovne saradnje. U nadi da ćemo imati uspešnu poslovnu saradnju ovim povodom, srdačno Vas pozdravljam i
unapred zahvaljujem na posvećenom vremenu!

Cenovnik


S osobitim poštovanjem,

Boris Gajić
vlasnik i direktor Agencije

MARBLE TEAM


kontakt: +381 62 3 555 14;

office@marbleteam.rs

 

vrh stranice